OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Gratis eksamensmestringskurs, vår 2022 - Webinar på Teams

Skal du ta eksamen 3102 før fagprøven? Da kan du delta på kurs hos oss:-)

 

Alle som har meldt seg opp til eksamen i yrkesfag (3102) våren 2022, får med dette tilbud om eksamensmestringskurs, som tar for seg tips til eksamensforberedelser, oppgaveanalyse, oppgaveskriving og praktisk info om selve eksamensdagen.

Kursøktene foregår på Teams, og link for å kunne delta på kurset sendes til påmeldte i forkant av hver enkelt kurskveld.

Kurskveldene fordeler seg slik våren 2022:

Del 1: Torsdag 28. april: Fra 18.00 til 20.00
Forberedelsesfasen; Hvordan stiller jeg best mulig forberedt til eksamen? Vi ser bl.a. på lærebøker, nettressurser, bransjestoff, og egne erfaringer som grunnlag til forberedelse. Vi ser innledningsvis på: Hvilket fagstoff bygger en eksamensoppgave på? Hva karakteriserer de ulike typer eksamensoppgaver innen yrkesfag; Hva går igjen av form og innhold? Hvordan går man løs på en eksamensoppgave? Hva er viktig å se etter og legge vekt på?

Del 2: torsdag 5. mai: Fra 18.00 til 20.00
Hvordan skal man skrive en god besvarelse? Vi går dypere i materien og ser på struktur og innhold, vurderingskriterier samt tips til skriveprosessen. Hva er viktig å huske på i en besvarelse? Vi identifiserer mulige fallgruver. Vi tar utgangspunkt i eksempler på tidligere gitt eksamensoppgaver og eksemplifiserer.

Del 3: Torsdag 12. mai: Fra 18.00 til 20.00
Praktisk informasjon om selve eksamensdagen.

Påmelding: TRYKK HER

Påmeldingsfrist: Mandag 25. April

For evt. spørsmål om kurset, ta kontakt på: E-post: frofag@vgs.nfk.no

eller tlf. 92 02 73 76

Velkommen!