OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

FULLFØRT – Et opplæringstiltak i samarbeid med NAV

Fullført er et samarbeid mellom NAV Nordland, Nordland fylkeskommune og Karriere Nordland.

Fullført er et opplæringstiltak som gir unge voksne mulighet til å fullføre videregående opplæring gjennom Nettskolen i Nordland (NIN).

Som deltaker i Fullført vil veilederne gi deg tett, individuell oppfølging og støtte underveis i din vei mot å fullføre. Deltakerne i Fullført vil få mulighet til å bli bedre kjent med seg selv, få innsikt i hva som venter underveis i sin utdanning og få utforske mulighetene sine i arbeidsmarkedet.

Om det er behov kan også NAV hjelpemiddelsentralen bidra med hjelpemidler til skolegang.

Bilde av ansatte i Karriere Nordland, samt Petter B. Richardsen, Ivar Karlsen, Kristin Hansen.  - Klikk for stort bilde17.04.2024 møttes alle som jobber i Fullført i Bodø for å evaluere tiltaket. Det er ingen tvil om at Fullført er en suksess: deltakerne fullfører, og Karriere Nordland og NAV lærer og utvikler seg i takt med behovet.

Artikkelliste