OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Aktuelt

Ønsker du å delta på eksamensmestringskurs i regi av Karriere Nordland?

Alle som har meldt seg opp til eksamen i yrkesfag høsten 2022, får med dette tilbud om gratis eksamensmestringskurs.

Påmelding og gjennomføring av kurset:

 

 

  Fyrinne Anne-Gry Jakobsen på Tranøy fyr er sivilingeniør i bioteknologi og tar fagbrevet i reiseliv i høst. Foto fortellfortell.no

 

 

Veiledning fra fylkeskommunen hjalp Guro Mari Bukkøy til agronomutdanning for voksne, og deretter bachelorutdanning fra Høgskulen for grøn utvikling. - Takket være veiledningen har jeg fått kompetansen jeg trenger for å jobbe med det jeg brenner for; bærekraftig matproduksjon i ei levende bygd.

 

Skal du ta eksamen 3102 før fagprøven? Da kan du delta på kurs hos oss:-)

 

Det er for tiden ikke mulig å booke timer for veileding ved Karrieresenteret i Fauske da vi er i flytteprosess. Dersom du ikke ønsker digital veiledning, men ønsker å komme til karrieresenteret kan du sende en epost til mernyg@vgs.nfk.no.

 

 Karriere Nordland arrangerer eksamensmestringskurs for deg som er meldt opp til privatisteksamen høsten 2022. Kurset er beregnet for deg som skal ta tverrfaglig eksamen på yrkesfag, for så å gå opp til fagbrev som privatist.

 

Kurset går over tre kvelder. Vi vil legge ut opptak og presentasjoner på denne siden etter hvert dersom du ikke kan delta på kursdagen.

 

 

er et service- og koordineringsorgan for opptak til grunnutdanninger ved universiteter og høgskoler.

Samordna opptak koordinerer opptak opptaket til 27 universiteter og høgskoler og 27 fagskoler.

Gå til nettsidene til samordna opptak

 På grunn av koronaviruset vil det ikke bli arrangert ordinær eksamen ved videregående skoler i år.

Fagbrev på jobb er en vei til fag-/svennebrev for deg som er voksen, og som er i et lønnet arbeidsforhold. Du må ha noe relevant praksis i faget, og ha behov for veiledning og opplæring.