OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Utdanningsløft i Tømrerfaget

Kom på informasjonsmøter i april om ulike veier til svennebrev i Tømrerfaget: Vesterålen

Bilde av et bygg under konstruksjon, logoer av videregående skole, nfk, karriere nordland, nav, opplæringskontoret, oknn - Klikk for stort bilde

Høsten 2023 gjennomførte Karriere Nordland, Vesterålen og samarbeidspartnere Næringslivsfrokoster fasilitert av Egga Utvikling, der temaet var Utdanningsløft for næringslivet i Vesterålen.

Utdanningsløft er midler tildelt av Nordland fylkeskommune - bevilget av Stortinget, og skal gå til ulike tiltak for fullføring av videregående opplæring, eller fag-/svennebrev på jobb for personer som er i arbeid, og som har praksis fra arbeidslivet. Midlene skal bidra til at vi får et kompetanseløft og flere fagarbeidere i Vesterålen.

I etterkant av Næringslivsfrokostene sendte vi ut et kartleggingsskjema om kompetansebehovet i Vesterålen. Vi kontaktet så hver av respondentene på telefon, for å få et konkret anslag på kandidater som var aktuelle for fagbrev i de ulike fag. Dette resulterte i at vi søkte, og har fått tildelt kr. 760 000,- i prosjektmidler til et Utdanningsløft i Tømrerfaget. Våre samarbeidspartnere i denne delen av prosjektet er Hadsel videregående skole, OKNN, OKIV og NAV. 

Vi ønsker å nå ut til dere med informasjon om prosjekt "Utdanningsløft i Tømrerfaget".

Informasjonsmøter

Informasjonsmøtene er for både ledere, ansatte og andre aktuelle kandidater for svennebrev som tømrer. Hovedsakelig er dette for arbeidere med som har mye eller noe praktisk erfaring i faget, men kan også benyttes som rekrutteringstiltak.

Vi har planlagt informasjonsmøter i de ulike kommunene følgende datoer:

Lødingen: torsdag 4. april
Øksnes: onsdag 10. april
Sortland: torsdag 11. april
Andøy: torsdag 18. april
Hadsel: tirsdag 23. april
Bø: torsdag 25. april

Hvis du ønsker at vi skal komme til din bedrift en av disse datoene for å informere om Utdanningsløft i Tømrerfaget og de ulike veier til fag- og svennebrev gjennom prosjektet, meld din interesse her.  

Passer det best digitalt? Det løser vi! Bare meld din interesse i samme skjema. 

Digitale informasjonsmøter: 
17. april kl. 16.00
26. april kl. 09.00
29. april kl. 14.00

→ Påmeldingsfrist snarest. 

Karriereveiledning er for aktuelle ansatte og kandidater, og vil avklare hvilken ordning som passer for den enkelte. Dersom dere har kandidater som dere allerede ser er aktuelle, kan de melde seg til Karriereveiledning i Tømrerfaget her

Vi ser frem til å møte både ledere, ansatte og andre aktuelle kandidater på informasjonsmøter, og til å møte ansatte og aktuelle kandidater for fag- og svennebrev på karriereveiledninger - enten stedlig eller digitalt.