OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

For NAV-veiledere

I Fullført er det plass til 15 deltakere på hver lokasjon (Bodø, Fauske, Narvik og Mo i Rana). Det er løpende inntak og karrieresentrene informerer om eventuelle ledige plasser.

Veien inn i Fullført er gjennom veilederne i NAV.

NAV kartlegger hvem som har behov for å fullføre videregående skole og sender en forespørsel til sitt lokale karrieresenter. NAV avtaler tid for kartlegging av aktuelle deltakere inn i Nettskolen i Nordland og opplæringstiltaket Fullført. Etter kartleggingen avgjøres det i samråd med NAV om det tildeles plass i opplæringstiltaket.

Det er viktig at deltakerne selv er motivert til å fullføre sin videregående opplæring og er informert om at opplæringen vil foregå i voksenopplæringen.

Under kartleggingen på Karrieresenteret vil kandidatene få innsikt i opplæringstilbudet i Nettskolen i Nordland og informasjon om hvilke fag som gjenstår for å lage en individuell utdanningsplan.

Deltakere kan tas inn i tiltaket hele året, alt etter om det ledig plass. Deltakerne får karriereveiledning og sin egen utdanningsplan underveis. 

 

 

Plakat Fullført Narvik (PDF, 837 kB)