OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Gratis kurs i GeoGebra

Kom på gratis kurs i GeoGebra for deg som tar matematikk på videregående nivå eller som er spesielt interessert i å lære mer om programmet! 

plakat om kurs i GeoGebra ved Karrieresenteret våren 2024.  - Klikk for stort bilde

Vi gjentar suksessen fra tidligere og kjører i gang gratis kurs i GeoGebra ved Karrieresenteret i Bodø, Fauske, Meløy, Mo i Rana, Brønnøysund, Sandnessjøen, Mosjøen, Narvik, Leknes og på Sortland. Dørene åpner kl. 17.00 på ditt Karrieresenter, og kursene varer fra kl. 17.30-19.30. 

Dette er et begynnerkurs for deg som tar matematikk på videregående nivå (1P, 1P-Y, 2P, 2P-Y, 1T), eller som er spesielt interessert i å lære seg mer om programmet. Før og underveis i kursene vil deltakerne få tilgang til læringsvideoer som kan brukes for å lære verktøyet og de ulike funksjonene hjemme. 
 

Kurskveldene fordeler seg slik våren 2024

  • 6. februar: Lære å bruke CAS-kalkulator
  • 13. februar: Lære å bruke GeoGebra til å tegne grafer
  • 20. februar: Regresjon og mer om graftegning
  • 5. mars: Digital føring og repetisjon

 

For mer informasjon og påmelding, trykk her!